Om lägenheterna

Hos oss kan du hyra fullt möblerade lägenheter med badrum (WC & dusch) och eget kökspentry för självhushåll. Kökspentryt har spis med 2 plattor, kyl med frysfack, mikrovågsugn, vattenkokare och alla köksredskap man behöver i ett kök. El, trådlöst internet, TV, vatten, värme och slutstädning ingår. Inga extra kostnader tillkommer.

– tvättstuga finns i källaren med tvättmaskin, torktumlare och ett större torkrum där man kan hänga sin tvätt på tork. OBS: gästerna tar med eget tvättmedel.

– I korridoren har vi ett städrum med städmaterial; dammsugare, svabb, olika städmedel för golv, badrum kök osv. Vi har strykbräda samt strykjärn och annat ni kan behöva under er vistelse, gästerna står för städ i sina egna rum under vistelsen. Gratis städmaterial ingår i hyran.

– Vi har också hårfön i städförrådet men vet du med dig att du använder hårfön varje dag kan det vara bra att ta med en egen.

– Sängkläder och handdukar finns på rummet och ni tvättar själva under vistelsen. 2 set av varje finns.

– Vi serverar INTE frukost eller andra måltider. Lägenheterna är fullt utrustade för självhushållning. Kökredskap finns för att utföra egen matlagning på rummet.